•  UNISEX  PANZA TALPA SPUMA NEGRU COD199NT

Toate produsele afisate pe site sunt fotografiate de catre noi si reprezinta produsul in sine. ZILNIC 09:00-22:00  COMENZI TELEFONICE : 0766 412 988. 

LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT RAPID GLS-ROMANIA CU 20 LEI TAXA DE TRANSPORT SI COLETUL AJUNGE IN 24/48 DE ORE

PRETUL NU INCLUDE CHELTUIELILE DE LIVRARE.

1. DACA DORITI SA OBTINETI INFORMATII SUPLIMENTARE DESPRE STOCUL DISPONIBIL, LEGAT DE MARIMI SAU CULORI, CONTACTATI-NE LA NUMARUL DE TELEFON AFISAT PE SITE.

2. PENTRU A INTRA IN POSESIA UNUI PRODUS DIN MAGAZINUL NOSTRU, COMPLETATI FORMULARUL CU DATELE DV. DIN BULETIN SI TRIMITETI  COMANDA, IN CEL MAI SCURT TIMP VETI FI CONTACTAT DE CATRE UN OPERATOR AL SITE-ULUI NOSTRU PENTRU CONFIRMARE.

3. ÎN CAZUL IN CARE CUMPARATORUL NU POATE FI CONTACTATt PENTRU CONFIRMAREA COMENZII, DIN DIFERITE MOTIVE CUM AR FI: TELEFON INCHIS, TELEFON RESTRICTIONAT, ETC., COMANDA SE VA ANULA.

4. COMENZILE FACUTE PANAN IN ORA 15:00  SE VOR EXPEDIA IN ACEEASI ZI,IAR CELE FACUTE DUPA ORA 15:00 SE VOR EXPEDIA IN URMATOAREA ZI LUCRATOARE.IN CAZUL îN CARE DUPA PRIMIREA COLETULUI MARIMEA NU VI SE POTRIVESTE, ACESTA SE POATE SCHIMBA,COSTUL TRANSPORTULUI FIIND SUPORTAT DE CATRE CUMPARATOR.

5. PENTRU ASTA,TREBUIE SA ANUNTATI TELEFONIC IAR COLETUL CUMPARAT DE DUMNEAVOASTRA TREBUIE DAT LA SCHIMB INAPOI IN CONDITIILE IN CARE A FOST PRIMIT, PRIN  FIRMA DE CURIERAT GLS.PRODUSUL SE POATE RETURNA IN MAXIM 3 ZILE LUCRATOARE.


UNISEX PANZA TALPA SPUMA NEGRU COD199NT

  • Cod produs: COD199NT
  • Disponibilitate: 20
  • 140,00Lei
  • 80,00Lei


Opţiuni disponibile